Daisy de Haan

Advocaat | partner

Daisy de Haan, oprichtster van DDH Advocatuur is naast een hardwerkende advocaat ook getrouwd, moeder van drie fantastische kinderen, partner van Stichting de Zaak Vooruit én ondernemer in hart en nieren. Het is niet gek als je jezelf afvraagt waar ze alle tijd en energie vandaan haalt. Het geheim zit ‘m volgens haar in doen wat je leuk vindt. En dát doet ze.

Daisy is binnen de advocatuur opgegroeid in de binnenvaartbranche in Rotterdam. Een – soms harde – mannenwereld, waar ze veel heeft geleerd. Toch wakkerde het verlangen om te ondernemen continu. Dat verlangen, plus de wens om dichter bij haar gezin te willen zijn én het idee om korte metten te maken met het stoffige imago van de advocatuur, brachten haar tot het volgende. De oprichting van DDH Advocatuur in Oosterhout werd een feit.

Sinds 2016 is niet alleen DDH Advocatuur gegroeid als kantoor, ook Daisy als persoon. Naast haar werkzaamheden als advocaat is ze betrokken bij de organisatie van diverse netwerkevenementen en lokale initiatieven. Ook organiseerde ze met haar commissie in 2018, 2019 en 2023 als lid van de Junior Chamber International: Future Talks.

Waar anderen problemen, obstakels of onmogelijkheden zien, ziet Daisy oplossingen. Bij DDH Advocatuur én op andere fronten. Een mooie combinatie voor gedegen adviezen.

Nevenactiviteiten:

Ondernemen is topsport en met mijn slagvaardigheid help ik u een goed juridisch fundament te bouwen

Daisy

    mr. D. (Daisy). W.M. de Haan heeft in het rechtsgebiedenregister van Nederlands orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:


    Algemene praktijk, burgerlijk recht;
    ondernemingsrecht;
    personen – en familierecht.


    Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspinten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.