Sinds 2016

DDH Advocatuur: voor ondernemers, bedrijven en particulieren

DDH is een vernieuwend advocatenkantoor gevestigd in Oosterhout. DDH staat voor Direct, Daadkrachtig en Helder advies. Sinds de oprichting door Daisy de Haan in 2016 is het kantoor uitgegroeid tot een team met gedreven medewerkers. Per dit jaar, 2023, heeft DDH ook een tweede (spreek)locatie in Rotterdam geopend.

DDH biedt juridisch advies aan ondernemers, bedrijven en particulieren om hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen en uitdagingen.

Onze expertise

MKB
0%
Ondernemers
0%
Familierecht
0%

Anders dan andere advocatenkantoren

Contact opnemen met een advocatenkantoor is geen dagelijkse bezigheid. Een zakelijk vraagstuk uit handen geven, juridisch advies vragen of een juridisch traject bewandelen, vraagt in sommige gevallen best wat moed. Bij DDH Advocatuur maken we deze drempel zo laag mogelijk. Laat je een contactverzoek achter?

Samenwerken

DDH Advocatuur als sparringpartner

Ons advies? Neem zo vroeg mogelijk contact op bij twijfels over een zaak, zakelijke (uitbreidings)mogelijkheden, andere complexe ondernemersvraagstukken of juridische (familie)kwesties. We streven ernaar om in een zo vroeg mogelijke fase om tafel te zitten om zo snel en goed mogelijk het gewenste resultaat te behalen.

Strategisch vooruit denken, kansen en mogelijkheden zien die anderen niet zien en out-of-the-box op zoek naar oplossingen gaan, is wat DDH kenmerkt. Het echte gesprek aangaan is wat ons allemaal drijft: keer op keer. Persoonlijk en direct, altijd op zoek naar verbinding met de persoon die tegenover ons zit.

Dat omschrijft de essentie van DDH: pas tevreden zijn bij het laatste antwoord op de laatste vraag die gesteld moest worden. Voor ons niets bijzonders - het is immers ons werk - maar het is niet altijd vanzelfsprekend.

Ons Team

Ontmoet onze medewerkers

Daisy de Haan

Advocaat | partner

Sydney Ooijevaar

Juridisch medewerkster

Lars Mol

Juridisch medewerker/social media beheerder

Robin Busio

Juridisch medewerker

Kom in contact met ons.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Benieuwd naar DDH als sparringpartner? Neem voor direct, daadkrachtig en helder advies geheel vrijblijvend contact op voor een eerste persoonlijke kennismaking.

Bel met een expert

+31 (0)162 – 23 50 01

Volg ons

Updates & Insights

Bekijk onze laatste video's

Ons werk is meer dan juridisch advies

Bij DDH beschikken we over jarenlange ervaring en kennis binnen het juridisch vakgebied. Onze kracht is niet enkel vakinhoudelijke expertise. Een toegankelijke communicatiestijl en een heldere vertaling maken van gesprekken naar advies en praktische oplossingen zijn minstens zo essentieel. Juridische kwesties zijn complex, dus we begrijpen dat cliënten behoefte hebben aan begrijpelijke taal.

Ervaringen

Woorden Van Onze Cliënten

Naam Functie

Ik was ten einde raad toen ik in een juridisch geschil belandde, maar dankzij de professionele en empathische aanpak van dit advocatenbureau voelde ik me gehoord en begrepen.

Naam Functie

Vanaf het eerste moment dat ik contact opnam met dit advocatenbureau voelde ik me op mijn gemak. De advocaat die mijn zaak behandelde, legde alles duidelijk en begrijpelijk uit en nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren.

Naam Functie

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en communicatie van het advocatenbureau en zou ze zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar goede juridische bijstand.

Naam Functie

Ik had nooit gedacht dat ik ooit een advocaat nodig zou hebben, maar toen ik in een lastige situatie terechtkwam was ik ontzettend blij dat ik deze advocaten had ingeschakeld.